8. okt, 2014

Bergenstur 27-28/9-14

Til høstens dobbelutstilling i Bergen var Märtha og Wilma påmeldt i eksteriør, og Storm og Wilma skulle også ut i lydighetsringen på lørdagen. 

Vi kom først igang i LP og Wilma debuterte i kl I som førstehund i ringen. Hun gikk sånn rimelig bra og endte opp med en 2pr og ble nr 2 i klassen. Vi kommer sterkere tilbake på neste start. Storm gjorde en grei innsats i kl 3. Han var veldig ivrig og det er gøy å se at han prøver å tjuvstarte på noen av øvelsene. Opprykket til Elite er ikke så langt unna nå.

Märtha var først ute i eksteriørringen, og med partner Jon André i snøret vant hun juniorklassen og fikk sin første CK for dagens dommer, Rune Fagerstrøm. Hun ble desverre ikke plasert i BTK. Wilma fikk sin Excellent i en stor og fin åpen klasse, og det var det.

Søndag var det klart for NRK avd Bergen sin utstilling og dommer var John Thirlwell fra England. Märtha vant igjen juniorklassen med sin CK nr 2 og hun showet seg inn til 3BTK og fikk R.Cert. Hun ble også beste junior. Wilma var igjen ute i en stor åpen klasse og det ble excellent og hun plasserte seg som nr 3 med CK. Desverre uplasert i BTK.

Vi hadde en flott Bergenstur både resultatmessig og ikke minst med tanke på det sosiale. Med over 20 Flatvenner samlet til felles middag på lørdagskvelden, da kan det ikke bli noe annet enn suksess!!

Del denne siden